Susitikimas su Arvydu Juozaičiu Londone

Kviečiame paminėti 29-ąją Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo sukaktį Londone, kartu su Sąjūdžio iniciatoriumi ir pirmeiviu, kandidatu į LR Prezidentus Arvydu Juozaičiu.

Laukiame Jūsų Kovo 9-ą dieną (šeštadienį), 19.00 valandą, Church Hall, St Saviour’s Church, St George’s Square, Pimlico, SW1V 3QW, London.

Susitikime svečias pristatys savo keturių Lietuvos tvirtovės bokštų programą (Kalba, Šeima, Tautinis Švietimas ir Teisingumas). Prie suneštinių vaišių stalo galėsime pabendrauti, užduoti svečiui klausimus, pasidalinti savo mintimis ir lūkesčiais. Jaukioje, patriotiškoje aplinkoje pabūsime tarp savų tautiečių ir paminėsime šią gražią mūsų valstybės šventę.

Arvydas Juozaitis  – unikali asmenybė. Tarptautinės klasės sporto meistras, 1976 m. Montrealio Olimpinių Žaidynių bronzos medalio laimėtojas, Sąjūdžio iniciatyvinės grupės narys ir pirmeivis, ekonomistas, filosofijos mokslų daktaras, rašytojas, dramaturgas – tik keletas dalykų apibūdinančių šį žmogų ir jo pasiekimus. Svarbiausia yra tai, kad Arvydas Juozaitis yra tikras Lietuvos patriotas, mylintis savo Tautą, Tėvynę ir tvirtai pasiryžęs veikti vardan Lietuvos Valstybės gerovės.

Reklama

Susitiksime Londone!

Reklama

RAŠYTI ATSAKYMĄ

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia